X

Food Club


Nelonen, JIM

Korostus Korostus
Edellinen esitys:
JIM Su 12.08.2012 klo 10.35

Food Clubin pääsiäsmenu tarjoaa vaihtoehdon viululle. Aterian aloittaa oluella maustettu juustokeitto, pääruuaksi valmistetaan karitsan paahtopaistia ja jälkiruuaksi vaniljamunkkeja. Viiniksi sopii tuhti Marqués de Arienzo. Kokkeina Michelin-tähden juuri saaneet Tommi Tuominen ja Teemu Aura. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')

Edelliset esitykset:
JIM: Su 12.08.2012 klo 10.35
JIM: Su 05.08.2012 klo 10.20
JIM: Su 29.07.2012 klo 10.30
JIM: Su 22.07.2012 klo 10.35
JIM: Su 15.07.2012 klo 10.30