7K

,

Grumpy ja kaupungin suutari Cobby suojelevat Jollywoodia goblinien valtausyrityksiltä./Kun Queen Delightfulin luistimet katoavat, 7D soluttautuu Ultimate Supreme Sorceress Pageantiin.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

7K

Grumpy ja kaupungin suutari Cobby suojelevat Jollywoodia goblinien valtausyrityksiltä./Kun Queen Delightfulin luistimet katoavat, 7D soluttautuu Ultimate Supreme Sorceress Pageantiin.

7K

Uncle Humidor ottaa 7D:n avuksi etsimään Jollywoodin harvinaisinta ja suurinta lintua. / Kun Smarty Pants Stone muuttaa Grimin neroksi, tästä tulee 7D:tä ovelampi.

7K

Hildystä tulee hyvä noita, kun hän yrittää ottaa vallan Jollywoodissa. Lystikkään tahtipuikko vaihtuu Grimin taikasauvaan, ja tuloksena on lumoavan loistelias musikaaliesitys.

7K

Grim the Dragon/ Free Teensy: Hildy muuttaa Grimin lohikäärmeeksi pelottaakseen kyläläiset pois Jollywoodista. Jolly-Go Jumbo Fish kasvaa nopeasti, joten 7D vie sen isommille vesille. (S1 Jakso 13)

7K

Queen Delightful sattuu kuulemaan kun Ujo laulaa suihkussa ja haluaa välttämättä pitää konsertin, jossa Ujo näyttäisi kykynsä. 7D:n on keksittävä, miten Ujo pääsisi eroon lavakammostaan. / Kääpiöt ryhtyvät salaisiksi agenteiksi ja yrittävät löytää kuningattaren kallisarvoiset pikkuesineet, jotka Gloomit varastivat.

7K

Vilkas yrittää naamioida uuden lemmikkinorsunsa kääpiöksi, kun toiset 7D:n kääpiöt kieltävät häntä tuomasta mökkiin lisää eläinystäviä./Kun vanha nainen joka asuu kengässä tarvitsee uuden kodin itselleen ja lapsilleen, kuningatar määrää Lord Starchbottomin ja 7D:n rakentamaan heille koko Jollywoodin upeimman kenkätalon.

7K

Jörö ja Lystikäs lähtevät omalaatuisten ukkiensa kanssa hurjaan seikkailuun hakemaan takaisin kallisarvoista jalokiveä. /Gloomit taikovat Queen Delightfulin peikoksi varmistaakseen Hildyn voiton Ken on maassa kaunehin -mittelössä vuosittaisessa Jolly Awards -tilaisuudessa. Vieraileva tähti: Whoopi Goldberg jälleen taikapeiliroolissaan.

7K

Queen Delightful luottaa 7K:n (eli seitsemän kääpiön) apuun johtaakseen valtakuntaa. Mutta roistot Grim ja Hildy haluavat varastaa 7K:n kaivoksen taikajalokivet ja valloittaa valtakunnan.

7K

7D pelastaa Jollywoodin asukkaat ikuisen talven taialta, joka Gloomit loivat valtakunnan ylle./ Urheat pikku sankarit Lystikäs, Ujo, Unelias, Vilkas, Jörö ja Viisas auttavat Queen Delightfulia häätämään harmillisen hämähäkin linnasta.

7K

7D ja Lord Starchbottom suunnittelevat yllätysjuhlia Queen Delightfulille./Gloomit naamioituvat 7D:n uusiksi naapureiksi, Grineiksi, ja yrittävät päästä käsiksi jalokivikaivokseen.