12-vuotiaille sallitussa perheseikkailussa tärkeää osaa näyttelee koira – katso traileri

Max-nimisen elokuvan ohjasi vuonna 2015 Boak Yakin.

Entisaikoihin koiraelokuvia oli useita. Oli Beethovenia, Lassieta ja Hachikoa, mutta sitten ei mitään. Nyt luvassa on kuitenkin belgianpaimenkoiran Maxin tarina. Kyseessä on sotakoira, jonka omistaja kaatuu Afganistanissa. Tämän jälkeen Max päätyy traumatisoituna entisen omistajansa perheen adoptoimaksi Yhdysvaltoihin.

Trailerin näet tästä: 

Elokuva esitetään Herolla sunnuntaina kello 19.05.

 

Julkaistu 08.03.2020

Uusimmat

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!

Videot

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta