Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal!

The Day After Tomorrow on vuoden 2004 katastrofielokuva.

Ilmastoasioista puhutaan tänä päivänä erittäin paljon – eikä suotta. Oli maailman tilasta, ilmaston lämpenemisestä ja luonnon tilasta mitä mieltä tahansa, ei kukaan voi kiistää sitä, ettemmekö me ihmiset voisi kohdella tätä palloamme hieman helläkätisemminkin. Näihin teemoihin vie myös Roland Emmerichin ohjaama elokuva The Day After Tomorrow, joka käsittelee kasvihuoneilmiötä ja sen seurauksia. Juoneltaan elokuva perustuu Art Bellin ja Whitley Strieberin kirjoittamaan teokseen The Coming Global Superstorm, jonka teorioita monet ilmastotieteilijät ovat tosin kritisoineet.

The Day After Tomorrow'n nimikkoroodelissa nähdään Jack Hallin roolissa Dennis Quaid ja tämän poikana Samuelina Jack Gyllenhaal. Juonessa ihmiskunta päätyy taisteluun omasta selviytymisestään äkillisen ilmastonmuutoksen aiheuttamien tuhojen keskellä.

Elokuva tunnetaan muun muAA vaikuttavista erikoistehosteistaan, joita tehtiin vuoden ajan peräti yli 1000 taiteilijan voimin. Rotten Tomatoes -arviointipalvelussa vain 44 prosenttia 219 kriitikosta näytti elokuvalle vihreää valoa, mutta elokuva onnistui silti takomaan yli 400 miljoonaa dollaria voittoa.

The Day After Tomorrow esitetään Foxilla sunnuntaina kello 21,00, tiistaina kello 22.55 ja vielä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.35.