Ajattelitko tehdä paluun kuntosalille lähiaikoina? – Yksi Hollywoodin suurimmista lihaskimpuista antaa siihen nyt vinkkejä!

Dwayne "The Rock" Johnson on jakanut viisauttaan salille paluuta harkitseville.

Koronavirustilanne on jyllännyt niin Suomessa kuin maailmallakin viime kuukausina armottomasti. Itse asiassa niin armottomasti, että monilta meiltä on katkennut hyvä salirutiini. Monella meistä oli tapana käydä salilla kerran pari viikkoon, mutta nyt mokoma ei ole oikein enää onnistunut.

Jotkut kuntosalit ovat kyllä pitäneet oviaan auki, mutta Pulun mielestä moinen on ollut aika vastuutontakin. Salit kun eivät muutenkaan ole ihan niitä kaikkein hygieenisimpiä paikkoja!

Kreikkalaista jumalaa muistuttava Dwayne Johnson neuvoo, että ennen salille astumista kannattaa ehdottomasti tehdä valmiiksi kunnon suunnitelma. Lisäksi mies pukahti seuraavasti:

– Toinen tärkeä asia on pitää järki matkassa. Ole järkevä sen suhteen, milloin palaat salille. Siksi sanoin, että pitää olla suunnitelma. Tunnet kyllä salisi ja sen pohjapiirustuksen. Jos salisi oli p*******n jo ennen pandemia, kannattaa ehdottomasti mennä takaisin varovaisesti... Jos salisi oli sellainen, jollaisista minä pidän, eli todellinen hikiluola, niin kannattaa olla varovainen... Meidän pitää olla varovaisia ja pitää huolta siitä, että olette turvassa, kun menette takaisin salille!

Eli turvallisuus ennen kaikkea! Kyllä The Rock tietää!

Julkaistu 07.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot