Amy Schumerin tähdittämä vuoden 2018 komedia nyt televisiossa – alkutilanne on kerrassaan kutkuttuva!

I Feel Prettyn on ohjannut kaksikko Abby Kohn ja Marc Silverstein.

New York Cityssä vuonna 1981 syntynyt Amy Schumer on kotimaassaan todella tunnettu komedienne. Sanavalmis kaunokainen ponkaisi parrasvaloihin vuonna 2007 järjestetystä NBC:n reality-ohjelmsta Last Comic Standing. Sarjassa pääasiassa tuntemattomat stand-up-koomikot kisasivat rahapalkinnosta ja omasta suuresta komediashow'sta. Schumer sijoittui ohjelmassa neljänneksi.

Näyttelijänä Schumer teki debyyttinsä itse käsikirjoittamassaan, Judd Apatow'n ohjaamassa elokuvassa Ihan yössä (Trainwreck). Kyseisessä vuoden 2014 produktiossa esiintyi myös showpainija John Cenan ja koripalloilija LeBron Jamesin kaltaisia meganimiä. Schumer oli elokuvassa pääosassa ja näytteli Bill Haderin rinnalla.

I Feel Prettyn alkutilanne on, kuten jo uutisotsikossakin osuvasti kerrottiin, kutkuttava. Schumer esittää Renee Bennettiä, joka kärsii itsetunto-ongelmista ja haaveilee sihteerin virasta. Eräänä päivänä Renee toivoo suihkulähteeltä kauneutta ja saa pian sen jälkeen tällin päähänsä. Tällin voimasta hän luulee muuttuneensa huikeaksi kaunottareksi ja lähteekin heti toteuttamaan unelmiaan parantuneella itsetunnolla.

I Feel Pretty esitetään Liv-kanavalla tiistaina kello 21.00. Uusintoja on näillä näkymin luvassa kolme: Herolla sunnuntaina 17.00, Nelosella sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 0.25 sekä Herolla vielä maanantaina kello 21.00.