Armanilla käsittelyssä vuoden 1987 talouspäällikön surma – espoolaisnainen löydettiin työpaikaltaan

Arman ja Suomen rikosmysteerit jatkaa järkyttävien rikosten perkaamista.

Joulukuussa 1987 Suomea kohautti espoolaisen talouspäällikön surma. Naisen surmaamistapa ihmetetty poliisia paitsi raakuudellaan, myös harvinaislaatuisilla yksityiskohdillaan. Jakso nähdään ensimmäisen kerran kello 21.00 keskiviikkona Nelosella ja uusintana useana päivänä viikon mittaan.

Julkaistu 12.02.2020

Uusimmat

Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja!

Videot

Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon