Arvostettu yhdysvaltalainen 70-luvun klassikko esitetään telkkarissa – mukana projektissa muun muassa Richard Gere, Brooke Adams ja Ennie Morricone!

Onnellisten aika (Days of Heaven) on Terrence Malickin ohjaama draamaelokuva.

Nyt! Nyt on tarjolla legendaarista elokuvaa, joka esiintyy myös jatkuvasti maailman arvostetuimpien elokuvien listalla. Esimerkiksi brittien BBC:n parhaimpien amerikkalaisten elokuvien listalla Onnellisten aika sijoittui sijalle 49! Saavutus on merkittävä, kun mietitään, kuinka monta elokuvaa kyseisessä valtiossa on vuosien varrella tehty. Ja saipa leffa aikanaan parhaan elokuvan Oscar-palkinnonkin sekä kolme ehdokkuutta musiikista, puvustuksesta ja äänestä.

Virallisissa TV-tiedoissa kuvaillaan Onnellisten aikaa osuvammin kuin mitä Pulu voisi koskaan tehdä. Niiden mukaan kyseessä on "kiihkeä kolmiodraama, jota reunustavat Texasin viljavat vainiot, Ennio Morriconen musiikki ja Néstor Almendrosin Oscar-palkitut kuvat". Mitäpä tuohon oikein voi lisätä! Kolmiodraama on vireillä Billin (Richard Gere), Abbyn (Brooke Adams) ja maatilanomistajan (Sam Shepard) välillä.

Onnellisten ajan on ohjannut Illinois'sta kotoisin oleva Terrence Malick, jonka muita tunnettuja elokuvia ovat esimerkiksi Julma maa (Badlands), The New World sekä The Tree of Life. Musiikkia puolestaan on ollut säveltämässä spagettiwesternien kuningas Ennio Morricone Leo Kottken kanssa.

Elokuva esitetään Yle Teema & Femillä lauantaina kello 22.29 alkaen. Hassun tarkka esitysaika!

Julkaistu 11.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot