Batman- ja Inception-ohjaajan Christopher Nolanin vuoden 2017 pätkä tv-ensi-illassa – ylistetty yhdeksi parhaista sotaelokuvista koskaan!

Dunkirk sijoittuu toiseen maailmansotaan.

Christopher Nolanin nimi on jo ainakin vuosikymmenen ajan ollut kuumaa kamaa Hollywoodissa. Brittiläis-amerikkalainen filmintekijä on ollut vastuussa muun muassa tuoreesta Batman-trilogiasta ja unenomaisesta Inceptionista.

Dunkirk sijoittuu vuoteen 1940 ja seuraa saksalaisten väijytyksestä selviytyneen brittiläisen Tommyn (Fionn Whitehead) seikkailua.

Rotten Tomatoesissa Dunkirk nauttii 93 %:n positiivisista palautteista, ja IMDB:ssäkin arvosanana on 7,9. Elokuvaa on ylistetty yhdeksi parhaista sotaelokuvista koskaan.

Trailerin näet tästä:

Elokuva esitetään lauantaina Subilla 21.00. Jos missasit elokuvan, tarjoutuu katsomiseen uusi mahdollisuus torstaina 5.3. niin ikään kello 21.00.

Julkaistu 29.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot