Brittiläis-ranskalainen suosikkisarja palaa ruutuun uusin jaksoin – luvassa nyt uunituore yhdeksäs kausi!

Murha paratiisissa (Death in Paradise) on täällä taas!

Brittiläisillä sarjoilla on Suomessa vankat katsojakuntansa. Vastikään Iltapulu on uutisoinut muun muassa Holby Cityn sairaalan ja Rimakauhua ja rakkautta -sarjan paluusta kotimaiseen eetteriin. Nyt paluunsa on puolestaan valmis tekemään brittiläis-ranskalainen Murha paratiisissa, jonka esittäminen alkoi Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Murha paratiisissa on Suomen lisäksi suosittu myös kahdessa kotimaassaan – Isossa-Britanniassa ja Ranskassa. Suomessa ohjelma keräsi ainakin kahdella ensimmäisellä kaudellaan parhaimmillaan jopa yli 700 000 katsojan katsojalukuja. Sarjaa on kuvattu Ranskan hallintoalueeseen kuuluvassa Karibianmerellä sijaitsevassa Guadeloupessa. 

Murha paratiisissa on edennyt tässä vaiheessa jo yhdeksännelle kaudelleen, joka koostuu edellisten kausien tapaan kahdeksasta jaksosta. Kotimaissaan tämä tuore kausi nähtiin tammikuun ja helmikuun aikana, joten kovinkaan kauan ei suomalaisten fanien tarvinnut jaksojen esittämistä odottaa. Kymmenes kausikin on virallisten tietojen mukaan ainakin vielä tulossa!

Murha paratiisissa nähdään Yle TV1:llä maanantaisin kello 17.08. Uusintojakin esitetään pitkin viikkoa.