Brittiläisen rikosdraamasarjan viides kausi pyörähtää käyntiin – esitettiin kotimaassaankin vasta helmikuussa

Grantchester on edennyt viidennelle kaudelleen.

Tämä on tullut todettua jo useampaan kertaan, mutta viime aikoina lukuisat brittiläissarjat ovat tehneet joko debyyttinsä tai paluunsa eetteriin ja Ylen kanaville. Mikäli niistä on jokin mennyt ohi, niin suosittelemme perkaamaan ohjelmatiedot muun muassa seuraavien sarjojen osalta: Holby Cityn sairaala, Rimakauhua ja rakkautta, Talo jalavan varjossa ja "Medicit, Firenzen valtiaat". Tänä päivänä laadukkaita sarjoja tulee sen verran paljon, että omat suosikitkin saattavat kaikessa hötäkässä mennä ohi!

Nyt brittisarjojen ystäviä saapuu ilostuttamaan rikosdraamasarja Grantchester, josta on Suomen televisiossa esitetty aiemmin jo neljä kautta. Kotimaassaan sarjaa alettiin näyttää vuonna 2014, ja siitä on vuosittain tai välillä kahdenkin vuoden välein tullut uusia kausia. Tämä nyt Ylellä nähtävä viides kausi päättyi Isossa-Britanniassa vasta helmikuussa ystävänpäivänä, joten materiaalia ei tarvinnut odottaa Suomeen edes kolmea kuukautta.

Grantchester perustuu James Runcien kirjoittamiin The Granchester Mysteries -dekkareihin ja sijoittuu 1950-luvulle Cambridgeshire-nimiseen kylään, jossa sattuu ja tapahtuu. Uuden kauden kuusi jaksoa nähdään Yle TV1 -kanavalla lauantaisin kello 19.40.

Julkaistu 02.05.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!