Cameron Diazia katsoo yleensä aina mielellään – nyt tähti näyttelee muun muassa Nicki Minajin rinnalla vuoden 2014 elokuvassa!

Se toinen nainen (The Other Woman) on Nick Cassavetesin ohjaama komedia.

Suosituissa näyttelijöissä on tavallisen leffakatsojan näkövinkkelistä omat vaaransa. Esimerkiksi Cameron Diazin kaltaiset suositut Hollywood-kaunottaret vetävät katsojia teatteriin ilmankin, että elokuva olisi kovin ansioitunut. Totta kai eniten massia tulee, jos kriitikotkin tykkäävät, mutta hyvällä castauksella voi helposti peitellä esimerkiksi tarinallisia ja tuotannollisia puutteita.

The Other Womanin positiivisten arvioiden määrä kriitikoiden arvioita yhteen keräävässä Rotten Tomatoesissa on 26 %, kun taas Metacriticissä keskiarvona on 39/100. IMDB:ssä puolestaan valtayleisön antamien arvosanojen keskiarvo on 6,0. Tästä heikosta menestyksestä huolimatta 40 miljoonan dollarin budjetilla tehty elokuva nettosi teattereissa mukavat 196,7 miljoonaa dollaria.

The Other Womanissa näyttelee Cameron Diazin lisäksi lukuisia muitakin suuria nimiä; esimerkiksi Leslie Mann, Kate Upton, Nicki Minaj ja Don Johnson. Elokuva keräsikin hyvin ehdokkuuksia sekä Teen Choice Awardsissa että People's Choice Awardsissa. Juonessa Cameron Diazin esittämä Carly luulee löytäneensä elämänsä miehen, mutta tämä onkin naimisissa ja pyörittää Carlyn lisäksi myös toista toista naista.

Se toinen nainen nähdään Subilla keskiviikkona 21.00.

Julkaistu 25.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot