Manaantaina Subilla nähdään David Fincherin ohjaama vuonna 2007 julkaistu Zodiac.

Manaantaina Subilla nähdään David Fincherin ohjaama vuonna 2007 julkaistu Zodiac.

Trilleri on jännä genre. Trillerit eivät nimittäin ole mitä tahansa elokuvia, vaan oikeasti jännittävän piinallisia sellaisia. Parhaat niistä pitävät hellittämättä pihdeissään.

Zodiac on ainakin vuoden 2016 leffakriitikoille järjestetyn äänestyksen mukaisesti huippuelokuva. Se nimittäin sijoittui 12:nneksi sadan vuosituhannen parhaan elokuvan joukosta. Se on melkoinen saavutus, kun otetaan huomioon, kuinka paljon leffoja ehditään 17 vuodessa tehdä.

Pääosaa Subilla kello 21.00 maanantaina nähtävässä elokuvassa esittää Jake Gyllenhaal. Trailerin näet täältä:

Julkaistu 10.02.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!