Elokuvasarjan 7. osa nyt tv:ssä – rooleissa mm. Vin Diesel, Paul Walker ja Dwayne Johnson

Vuorossa olisi nyt Fast & Furious 7.

Elokuvien kotimaiset nimeämiskäytännöt ovat aina mietityttäneet Pulua. Ensimmäinen, vuoden 2001 Fast & Furious tunnettiin Suomessa nimellä Hurjapäät. Sen jälkeen lähes jokaisessa seitsemästä jatko-osasta on kuitenkin löytynyt sarjan virallinen englanninkielinen nimi – lukuun ottamatta kolmosta, joka tunnettiin nimellä Hurjapäät: Tokio Drift.

Fast & Furious 7 (Yhdysvalloissa Furious 7) julkaistiin vuonna 2015 ja se kääri yli 1,3 miljardia euroa voittoa. Moiseen ei todellakaan ole moni elokuva maailmassa pystynyt. Keskeisissä rooleissa elokuvassa näyttelevät esimerkiksi Vin Diesel, Dwayne “The Rock” Johnson, Paul Walker ja Michelle Rodriguez. Myös UFC:n entinen naistenmestari Ronda Rousey esiintyy elokuvassa. Trailerin näet tästä: 

Elokuva esitetään TV5:llä sunnuntaina kello 21.00.

Julkaistu 08.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot