Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa!

Tappava ase 2 (Lethal Weapon 2) on vuoden 1989 klassikko.

Viime perjantaina televisiossa esitettiin järjestyksessään ensimmäinen Tappava ase -elokuva. Elokuvassa kaksi hassua poliisia jahtasi vaarallista huumepomoa. Nyt nämä heput, Martin Rigs ja Roger Murtaugh (Mel Gibson ja Danny Glover) ovat täällä taas. Tällä kertaa etsiväkaksikolla on vastassaan rikollispomo, joka nauttii diplomaattisesta koskemattomuudesta.

Tappavat ase -elokuvat olivat kasarilla ja ysärillä äärimmäisen suosittuja elokuvia. Ensimmäinen osa tehtiin vuonna 1987, toinen 1989, kolmas 1992 ja neljäs 1998. Lisäksi uutta, viidettä osaa on väläytelty mahdollisesti lähivuosille. Tammikuussa tänä vuonna elokuvan vahvistettiin olevan aktiivisessa kehityksessä. Paluun ovat tuoreessa elokuvassa tekemässä paitsi Gibson ja Glover, myös alkuperäisten elokuvien ohjaaja Richard Donner. Koko kööri on siis koossa taas, joten projekti kuulostaa kieltämättä kiinnostavalta

Jos kaverikyttäelokuvat kiinnostavat, niin Tappava ase 2 kannattaa katsella. Elokuvan IMDB-arvosana on 7,2.

Tappava ase 2 esitetään Subilla perjantaina kello 21.00.

Julkaistu 03.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot