Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa!

Tappava ase 2 (Lethal Weapon 2) on vuoden 1989 klassikko.

Viime perjantaina televisiossa esitettiin järjestyksessään ensimmäinen Tappava ase -elokuva. Elokuvassa kaksi hassua poliisia jahtasi vaarallista huumepomoa. Nyt nämä heput, Martin Rigs ja Roger Murtaugh (Mel Gibson ja Danny Glover) ovat täällä taas. Tällä kertaa etsiväkaksikolla on vastassaan rikollispomo, joka nauttii diplomaattisesta koskemattomuudesta.

Tappavat ase -elokuvat olivat kasarilla ja ysärillä äärimmäisen suosittuja elokuvia. Ensimmäinen osa tehtiin vuonna 1987, toinen 1989, kolmas 1992 ja neljäs 1998. Lisäksi uutta, viidettä osaa on väläytelty mahdollisesti lähivuosille. Tammikuussa tänä vuonna elokuvan vahvistettiin olevan aktiivisessa kehityksessä. Paluun ovat tuoreessa elokuvassa tekemässä paitsi Gibson ja Glover, myös alkuperäisten elokuvien ohjaaja Richard Donner. Koko kööri on siis koossa taas, joten projekti kuulostaa kieltämättä kiinnostavalta

Jos kaverikyttäelokuvat kiinnostavat, niin Tappava ase 2 kannattaa katsella. Elokuvan IMDB-arvosana on 7,2.

Tappava ase 2 esitetään Subilla perjantaina kello 21.00.

Julkaistu 03.04.2020

Uusimmat

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi!

Videot

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!