Erikoisen makea tv-ensi-ilta luvassa! – Vuoden 2017 Blade Runner 2049 esitetään Subilla!

Suositun vuoden 1982 elokuvan jatko-osa nähdään vihdoin ilmaiseksi televisiossa.

Eipä ole paljon scifi-klassikko Blade Runneria legendaarisempaa leffaa. Harrison Fordin tähdittämä elokuva valloitti aikanaan muun muassa futuristisella kuvauksellaan yhteiskunnasta ja kansoituksesta. Tulevaisuuteen suuntaavasta teemastaan huolimatta elokuva on monilta osin onnistunut säilyttämään ajankohtaisuutensa, sillä esimerkiksi lentäviä autoja ei juuri vieläkään löydy katukuvastamme.

Alkuperäisellä Blade Runnerilla on IMDB:ssa 658 000 arvion jälkeen kunnioitettava 8,1 pisteen arvosana. Ehkä hieman yllättäenkin vuoden 2017 jatko-osa on kirinyt arvioissa lähelle. Sillä nimittäin on 417 000 arvion jäljiltä tuloksena arvosanana 8,0. Useinhan jatko-osat saavat faneilta täystyrmäyksen – etenkin jos aika on saanut patinoida muistoja jo 35 vuotta ennen uuden osan ilmestymistä.

Blade Runner 2049 marssittaa valkokankaalle vanhentuneen Harrison Fordin lisäksi ison nipun muitakin tähtiä. Rooleissa nähdään esimerkiksi Ryan Gosling, Jared Leto, Ana de Armas ja entinen WWE-painija Dave Bautista. Ridley Scottin sijasta jatko-osan on ohjannut Denis Villeneuve.

Blade Runner 2049 nähdään Subilla lauantaina 21.00 alkaen.

Julkaistu 21.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot