Genius vie katsojansa 1920–30-luvun Yhdysvaltoihin – pääosissa muun muassa Nicole Kidman ja Colin Firth

Kustannustoimittaja Maxwell Perkinsin elämästä kertovan elokuvan on ohjannut Michael Grandage.

Elokuvia voi tehdä aiheesta kuin aiheesta. Michael Grandagen Genius perustuu A. Scott Bergin kirjaan ja kertoo Maxwell Perkins -nimisestä kustannustoimittajasta, joka nosti aikanaan kuuluiseksi useita suosittuja kirjailijoita. Esimerkiksi Ernest Hemingwayn ja Francis Scott Fitzgeraldin. Jos kyseinen elämäkerrallinen elokuva kiinnostaa, niin tästä voit katsoa trailerin ennakkoon:

Genius lähetetään Yle Teemalla 21.00 perjantaina.

Julkaistu 21.02.2020

Uusimmat

Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa! Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon? Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart! Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas

Videot

Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa! Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon? Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart! Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa!