Gordon Ramsay valmistaa hummerin taivaallisella tavalla – videota on katsottu jo 25,5 miljoonaa kertaa

MasterChef Australia on tositv-sarja, jossa Australian parhaat kotikokit kokoontuvat saman katon alle kilpailemaan satojen tuhansien dollarien pääpalkinnosta sekä muista eduista.

MasterChef -formaatti on tuttu joka puolella maailmaa ja muun muassa myös Suomessa ollaan kuvattu MasterChef Suomi -ohjelmaa, jossa suomalaiset kotikokit kilpailivat parhaan kokin tittelistä. Suomen MasterChefissä nähtiin tuomareina muun muassa gourmeekokki Tomi Björk. 

Ulkomailla MasterChef -sarjassa on vieraillut maailman tunnetuimpia huippukokkeja, kuten jo ikoniksi muodostunut Gordon Ramsay. MasteChefin suosiosta kielii jo se, että YouTubessa sarjan parhaita paloja on katsottu jopa kymmeniä miljoonia kertoja. Tällä kertaa esittelemme sinulle Gordon Ramsayn tavan, jolla hän valmistaa hummerin niin ettei ainuttakaan lihanpalaa mene hukkaan. 

Katso video alapuolelta ja pidä tämä mielessä siltä varalta, että päädyt itse valmistamaan hummeria jokin kaunis päivä. 

MasteChef Australian etenevää kilpailua voi seurata Neloselta joka arkipäivä ja viikonloppu. Jaksot näytetään tavallisesti iltapäivisin. 

Julkaistu 13.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot