Haluatko nähdä, miten hienoja kesämökkejä suomalaisilla oikein on? Kaipaatko inspiraatiota itsellesi? – Nyt toiveesi toteutuu

Suomen kaunein koti tekee nyt uuden aluevaltauksen: mökit!

Suomen kaunein koti -sarja on jo pitkään ollut suuri menestys ja katsojamagneetti. Ensimmäisen kerran ohjelmaa alettiin esittää vuonna 2013, eikä konseptia ole sen jälkeen millään kaudella juuri muokattu.

Ideana Suomen kauneimmassa kodissa on aina ollut kiertää suomalaisia ohjelmaan ilmoitettuja koteja ja tuomaroida niitä. Sisustustoimittaja ja juontaja Hanna Sumarin kanssa tuomaroimassa on ollut eri kausilla eri asiantuntijoita. Uudella kaudella mukana ovat Sumarin lisäksi aiemminkin tuomaripestiä kantaneet Sini Rainio ja Tero Pennanen, mutta tällä kertaa ei tuomaroidakaan koteja, vaan kesämökkejä.

Uudistuneen sarjan kesämökkikattauksen luvataan olevan monipuolista. Tilastokeskuksen tietojen mukaan mökkejä on Suomessa yli 500 000 kappaletta, joten valinnanvaraa ainakin on ollut. Yhteensä ohjelmaan on valikoitunut mukaan 30 erilaista mökkiä, joiden joukossa on paitsi todellisia luksushuviloita, myös entisöityjä mutta sähköttömiä mummonmökkejä.

Millainen mökkipahanen lopulta kruunataan Suomen kauneimmaksi? Ensimmäisessä jaksossa ainakin suunnataan Somerniemelle, Akaalle ja Kemiönsaareen. Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjaa esitetään MTV3-kanavalla torstaisin kello 20.00. 

Julkaistu 23.04.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!