Heikki Paasosen supersuosittu The Wall pyörii parhaillaan uusintana – tätä kiusallisen naurettavaa faktaa et sarjasta todennäköisesti tiennyt!

On muuan asia, joka The Wallista ei ole kovin julkista tietoa.

Nelonen alkaa tänään tiistaina näyttää uusintana The Wall Suomen toisen kauden jaksoja. Hauskasn todennäköisyyksiin, tuuriin ja tietämykseen perustuvan sarjan osallistujat voivat teoriassa parhaimmillaan voittaa jopa puoli miljoonaa euroa. Konsepti on kotoisin mistäpä muualtakaan kuin Yhdysvalloista, jossa sitä oli vuoden 2016 joulukuussa lanseeraamassa muun muassa täkäläinen koripallotähti LeBron James.

Suomalaiset katsojat eivät välttämättä tiedä, että The Wall Suomea ei nauhoitetakaan Pasilassa tai missään muuallakaan kotimaassa. Sen sijaan kisaajat kyyditetään aina Puolaan saakka pahamaineista seinää morjestamaan. Eikä tässä nyt sinänsä vielä mitään, mutta kun yleisöstäkään ei siellä päin kovin montaa suomalaista löydy! Valtaosa studiossa taputtavista ja kannustavista ihmisistä on kuin onkin puolalaisia, jotka eivät tajua tuon taivaallista Heikki Paasosen tai kisailijoiden sanoista – saati sitten kisan kysymyksistä!

Kerropas tämä uutinen The Wallia seuraaville kavereillesi. Saatte kaikki nauraa makeasti, kun katsotte Neloselta kakkoskautta uusintana tiistaina kello 18.00!

Julkaistu 14.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot