Heikki Paasosen uudesta sarjasta ei outoutta puutu – uudessa jaksossa evankeliumia, riisuutumista ja koripalloa

Omia polttareita ei onnekksi hyvässä lykyssä tarvitse viettää kuin kerran elämässä.

Heikki Paasonen on vuosien saatossa ollut monessa mukana. On ollut Sohvaa, Summeria, Idolsia, The Voicea, Euroviisuja, X Factoria, Putousta, The Voice of Finlandia, Heikki Paasonen Show'ta, The Wall Suomea ja vaikka ja mitä!. Kansan oma 36-vuotias kultapoika tuntuisi sopivan viihdesarjoihin kuin pullanmuru pulun suuhun.

Heikin tuorein aluevaltaus on Paasosen polttaritoimisto -nimeä kantava sarja, jossa nähdään myös aina yhtä hassu Tinni Wickström. Ohjelmassa järjestetään polttareita pahaa aavistamattomille sankareille.

Sarjan tänään torstaina kello 21.00 esitettävästä toisesta jaksosta ei menoa ja meininkiä puutu. Sulhanen Matu Tallgren saa laulaa evankeliumia työpalaverissa, esiintyä kiiltävissä alushousuissa bodausnäytöksessä ja heittää koripalloa Shawn Huffin ja Hanno Möttölön kanssa kilpaa. Siinähän sitä onkin yksiin polttareihin ohjelmaa!

Julkaistu 16.01.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!