Jethro Iltapululle: Olen jo julkkis Amerikassakin!

Kymmenien tv-ohjelmien miehet Jethro Rostedt ja Hjallis Harkimo yhdistävät voimansa syksyn uutuussarjassa Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!

 

Jethron ja Hjalliksen uutuussarjassa vierailee lukuisia suomalaisia julkkiksia saunomassa Hjalliksen saunassa Sipoossa. Lähtötilanne muistuttaa Hyvät Herrat -sarjaa 90-luvulta, mutta Jethron mielestä konsepti on erilainen.

-Satiiriakin on mukana, mutta sarjassamme julkkikset paljastavat kipeitäkin asioita kokemistaan kohuista. Kolikolla on aina kaksi puolta. Hjalliksen kanssa pohdimme sarjaa jo pari vuotta, Jethro kertoo sarjasta Iltapululle.

Jethrolla pyörii lisäksi Dplaylla sarja Jethro ja koronakevät. Siinä Jethro tapaa ihmisiä, joita koronakriisi on tavalla tai toisella koskettanut.

-Kaikki eivät ole vain kärsineet koronan takia. Käsidesifirmat tekevät töitä neljässä vuorossa ja ruokakaupat tekevät parempaa tulosta aikoihin, Jethro kertoo.

Jethro itse jäi jumiin maaliskuussa Las  Vegasiin ollessaan siellä Onnenpyörä-juontajien kansainvälisessä tapaamisessa.

-Minusta ehti tulla Vegasissa jo julkkis, Jethro nauraa.

Jethro sanoo edelleen tienaavansa paremmin kiinteistönvälityksellä kuin tv-ohjelmilla.

-Amerikassa Onnenpyörä-ohjelman juontaja tienaa 200 000 dollaria jaksolta. Suomessa se on jo ohjelman vuosibudjetti, Jethro toteaa.

 

Julkaistu 22.05.2020

Uusimmat

Muistatteko vielä Suomen ensimmäisen transmalli Elena Vikströmin? Tältä hän näyttää nyt! Hymy palasi Martina Aitolehden kasvoille: Katso kuva! Suosittu seikkailusarja palaa ruutuun 35. kauden jaksoin – Yhdysvalloissa päättyi juuri 40. kausi Elokuvaviihdettä tarjolla nyt koko perheelle – vuoden 2017 Disney-piirretty tulee taas! X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin!

Videot

Muistatteko vielä Suomen ensimmäisen transmalli Elena Vikströmin? Tältä hän näyttää nyt! Hymy palasi Martina Aitolehden kasvoille: Katso kuva! Suosittu seikkailusarja palaa ruutuun 35. kauden jaksoin – Yhdysvalloissa päättyi juuri 40. kausi Elokuvaviihdettä tarjolla nyt koko perheelle – vuoden 2017 Disney-piirretty tulee taas! X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot