Hollywood-näyttelijä tekee kuolemaa – julkaisi Facebookissa koskettavan kirjoituksen

Dan Hicksillä ei ole enää kauan elinaikaa.

Dan Hicks on yhdysvaltalainen 68-vuotias näyttelijä, jolla on ollut yli 30 vuoden ura elokuvien saralla. Mies tunnetaan muun muassa 80–90-luvun elokuvista Evil Dead II, Darkman ja Wishmaster. Kävipä mies myös pistäytymässäSpider-Man 2 -elokuvassakin vuonna 2004, mutta tässä tapauksessa hän esitti ainoastaan nimetöntä junamatkustajaa.

Nyt Hicks on jakanut Facebookissa postauksen, jossa hän kertoo olevansa kuoleman kielissä. Postaus menee suomennetusti jotakuinkin seuraavasti:

– Hei, te kaikki ihmiset, joita en koskaan saanut tavata, sekä te 6018 suurta faniani, jotka nautitte töistäni... Minulla on huonoja uutisia. Minulle diagnosoitiin neljännen tason syöpä. Minulla on suurinpiirtein yhdestä kolmeen vuotta elinaikaa jäljellä. Pakko kuitenkin sanoa, että sain kyllä hitto vie pakattua aikamoisen määrän elämää 68 vuoteeni. Enkä myöskään kadu juuri mitään.

Hicks jatkoi:

– Okei, mutta nyt minun pitää mennä. Aion ottaa selvää, mitä helvettiä tuolla alhaalla hedelmäkellarissa oikein tapahtuu. Sitten menen FullEmpirePromotionsille ja käyn katsomassa, mitä ystäväni Dominic oikein puuhaa.

Hedelmäkellari oli ilmeisesti viittaus Evil Dead 2:n kuuluisaan kohtaukseen, jossa Hicksin hahmo Jake kohtaa kuolemansa.

Julkaistu 07.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot