Hollywoodin merkkimies Woody Allen ihastuttaa taas – nyt televisiossa vuoden 2016 materiaalia

Café Society on romanttinen draamakomedia.

Torstaina Iltapulu uutisoi siitä, kuinka Yle Teema & Femillä nähtiin Woody Allenin vuoden 1979 romanttinen komedia Manhattan. Kyseessä oli yksi 84-vuotiaan Allenin suosituimmista ja arvostetuimmista elokuvista, jossa elokuvataiteen veteraani toimi paitsi toisena käsikirjoittajista, myös ohjaajana ja pääosanäyttelijänä.

Nyt heti perään perjantaina onkin sitten luvassa lisää Allenia, mutta tällä kertaa vähän eri kulmasta tarkasteltuna. Café Society on kyllä miehen käsikirjoittama ja ohjaama elokuva, mutta ruuturoolissa ei häntä tällä kertaa nähdä. Sen sijaan rooleissa nähdään muun muassa sellaisia henkilöitä kuin Jeannie Berlin, Steve Carell ja Kristen Stewart.

Café Societyssa nuori newyorkilaismies (Jesse Eisenberg) päättää muuttaa Yhdysvaltojen itärannikolta länsirannikolla sijaitsevaan Hollywoodiin ja rakastuu siellä elämänsä naiseen (Kristen Stewart).

Rotten Tomatoesissa 251 kriitikosta 71 prosenttia antoi elokuvalle myönteisen arvosanan. IMBD:ssä keskiarvo on 6,6.

Café Society nähdään Yle Teema & Femillä perjantaina kello 21.00 sekä vielä uudestaan kaksi viikkoa myöhemmin (sunnuntai 24.5.) kello 13.01.

Julkaistu 08.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot