Ihastuttava, nykyiseen somemaailmaan hyvin istuva vuoden 2016 elokuva nyt televisiossa – Pulu suosittelee!

Onnenonkija on Ville Jankerin ohjaama romanttinen komedia.

Ah, nyt on esittelyssä elokuva, josta Pulu myöntää tykkävänsä oikeinkin paljon! Kyseessä on tietenkin Onnenonkija, jonka naispääosassa nähdään Iina Kuustosen sisko ja Mikko Kuustosen tytär Minka Kuustonen. Miespääosassa puolestaan esiintyy muusikkonakin tunnettu näyttelijä Olavi Uusivirta.

Elokuva käsittelee tyylikkäällä tavalla nykyajan Instagram-touhuja sekä eräänlaisia kotimaisia luokkaeroja. Kuustonen esittää nuorta Marjaa, joka haluaa tehdä itselleen uran somesta ja kuvata elämäänsä mahdollisimman kiiltokuvamaisesti. Uusivirta puolestaan esittää Olavia (sama nimi kuin oikeasti!), joka on rikkaan perheen perillinen, mutta haaveilee tavallisesta ja maanläheisestä elämästä.

Kun Marja ja Olavi sitten ihastuvat toisiinsa, on parin yhteiselämää mielenkiintoista seurata. Kumpi heistä mukautuu toisen elämään vai tekevätkö molemmat kompromisseja?

Onnenonkijan arvosana IMDB:ssä on vain 5,6, mutta Pulu tosissaan myöntää tykänneensä elokuvasta kovasti. Etenkin mahdollisimman monen nuoren soisi näkevän tämän elokuvan, sillä sen verran ajankohtainen se tänä päivänä on.

Onnenonkija esitetään AVA-kanavalla lauantaina kello 21.05.

Julkaistu 12.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot