Iltapulu puhua pukahtaa: Aina niin mielettömän mielettömät kotimaiset viihdeohjelmat ja gaalat!

Kaikki tuntuisi olevan nykyisin niin mieletöntä!

ltapulua mietityttää kovasti muuan asia. On mietityttänyt pitkänkin aikaa. Nimittäin se, miten jokaisessa pahuksen televisio-ohjelmassa kaiken sanotaan nykyään olevan niin mieletöntä.

Sanasta “mieletön” on tullut aikamme muotisana. Talentin, Voice of Finlandin ja muiden vastaavien ohjelmien tuomarit tuntuvat jauhavan tuota sanaa kuin me pulut pullanmuruja. Enää ei riitä, että laulajat ovat hyviä tai esiintyjät erinomaisia – niiden tulee olla mielettömiä. Joskus jopa aivan mielettömiä. Tai vaikkapa aivan mielettömän upeita. Sana taipuu moneen, mutta se on saletti, että sitä on käytettävä.

Iltapulu haastaa lukijansa. Laskepa huvikseen vaikkapa lauantain Emma Gaalasta, että kuinka monta mieletöntä kuulet lähetyksessä. Varmasti on tehty ihan mieletöntä duunia ja vuosi on ollut ihan mieletön. Kommentoi sitten seuraavaksi Facebookissa tämän uutisen jaon alle tuloksesi! Voisin melkeinpä väittää, että Emma Gaalankin aikana päästään helposti ainakin kympin yli!

Emma Gaala esitetään Nelosella lauantaina kello 20.00.

Julkaistu 08.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot