Iltapulu puhua pukahtaa: Aina niin mielettömän mielettömät kotimaiset viihdeohjelmat ja gaalat!

Kaikki tuntuisi olevan nykyisin niin mieletöntä!

ltapulua mietityttää kovasti muuan asia. On mietityttänyt pitkänkin aikaa. Nimittäin se, miten jokaisessa pahuksen televisio-ohjelmassa kaiken sanotaan nykyään olevan niin mieletöntä.

Sanasta “mieletön” on tullut aikamme muotisana. Talentin, Voice of Finlandin ja muiden vastaavien ohjelmien tuomarit tuntuvat jauhavan tuota sanaa kuin me pulut pullanmuruja. Enää ei riitä, että laulajat ovat hyviä tai esiintyjät erinomaisia – niiden tulee olla mielettömiä. Joskus jopa aivan mielettömiä. Tai vaikkapa aivan mielettömän upeita. Sana taipuu moneen, mutta se on saletti, että sitä on käytettävä.

Iltapulu haastaa lukijansa. Laskepa huvikseen vaikkapa lauantain Emma Gaalasta, että kuinka monta mieletöntä kuulet lähetyksessä. Varmasti on tehty ihan mieletöntä duunia ja vuosi on ollut ihan mieletön. Kommentoi sitten seuraavaksi Facebookissa tämän uutisen jaon alle tuloksesi! Voisin melkeinpä väittää, että Emma Gaalankin aikana päästään helposti ainakin kympin yli!

Emma Gaala esitetään Nelosella lauantaina kello 20.00.

Julkaistu 08.02.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!