Jäikö toissa vuoden kohuttu kotimainen elokuvailmiö kokematta? Perjantaina se nähdään televisiossa!

Sokka irti!

Tässä vaiheessa jo jokainen suomalainen tietää, että timantit on ikuisia. Mutta kuinka timanttinen on Jare Henrik Tiihosen elämästä tehty Veljeni vartija?

Vuonna 2017 kotimaiset elokuvateatterit vallannut draamaelokuva käsittelee Cheekinä paremmin tunnetun räppärin elämää ja suhdetta kaksoisveljeen Jereen. Elokuvassa kaksosia esittää yksi ja sama henkilö – nimittäin koko kansan kirjailija ja viihdetaiteilija Antti Holma!

Holman lisäksi 94-minuuttisen leffan rooleissa nähdään muun muassa sellaiset suomalaiset näyttelijät kuin Kai Lehtinen, Armi Toivanen, Saga Sarkola ja Alina Tomnikov. Lisäksi roolin tekee myös Häräntappoaseen aikanaan kirjaillut Anna-Leena Härkönen.

Veljeni vartija esitetään Nelosella perjantaina kello 21.00.

Julkaistu 10.01.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!