Jälleen olisi loistavaa Jim Carrey -elokuvaa luvassa – vuoden 1997 komedia lienee yksi tähden parhaista!

Valehtelija, valehtelija (Liar, Liar) on Tom Shadyacin ohjaama elokuva.

Jim Carrey on naamanvääntelijöiden kruunaamaton kuningas – näin on Pulu todennut viime aikoina moneen kertaan, sillä televisiossa on esitetty useita Carreyn elokuvia. Viime aikoina eetterissä on nähty muun muassa klassikot Sähköputkimies, Nuija ja tosinuija sekä Tahraton mieli.

Vaikka klassikoita monta onkin, niin yksi ehkä kaikista ikonisimmista Carrey-elokuvista on Tom Shadyacin ohjaama, nyt nähtävä Valehtelija, valehtelija. Jo elokuvan alkutilanne on herkullisen kutkuttava: Carreyn näyttelemä Fletcher Reede on juristi, joka menettää kykynsä valehdella!

Fletcherillä on tavallisesti taipumus kierrellä ja kaarrella totuutta ja johtaa ihmisiä harhaan. Kun hän jättäytyy pois poikansa syntymäpäiviltä harrastaakseen seksiä kollegansa kanssa, tilanne kuitenkin muuttuu. Poika nimittäin toivoo kynttilöitä puhaltaessaan, että isi ei enää voisi valehdella.

Valehtelija, valehtelija tehtiin 45 miljoonan dollarin budjetilla, ja se keräsi peräti 302 miljoonan edestä lipputuloja.

Elokuva esitetään TV5:llä torstaina kello 21.00 sekä pari päivää myöhemmin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 0.00.

Julkaistu 14.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot