Jälleen yksi Marvelin sankari liihottelee televisioruudulle vuoden 2014 The Winter Soldier -filmissä – katso traileri

Marvelin supersankarielokuvat ovat aina vähintäänkin kohtuullista mättöä. Niin on myös Captain America: The Winter Soldier.

Sunnuntaina olisi televisiossa esitysvuorossa toinen kolmesta Marvelin 2000-luvuan Captain America -elokuvasta. Ensimmäinen oli nimeltään Captain America: The First Avenger vuonna 2011, kun taas kolmas oli Captain America: Civil War vuodelta 2016.

The Winter Soldierissa marssitetaan ruudulle jälleen liuta eri sankareita. Kapteenina itsenään nähdään Chris Evans, kun taas Black Widow'ta esittää Scarlett Johansson ja nimikkohahmoa Winter Soldieria Sebastian Stan. Elokuvan ovat ohjanneet Russon veljekset Anthony ja Joe.

Toimintapitoisen trailerin näet tästä:

Elokuva esitetään Nelosella sunnuntaina kello 21.30.

Julkaistu 09.02.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!