Jälleen yksi rakastettu Ylen brittituotos palaa ruutuun – luvassa draamasarjan kolmas kausi

Etsiväpari Shakespeare & Hathaway (Shakespeare & Hathaway: Private Investigators) on saavuttanut Suomessakin mukavan maineen.

Taas... Taas kerran Pulu pääsee uutisoimaan yhden suositun brittisarjan paluusta!

Vastikään paluunsa ovat tehneet sarjat "Medicit, Firenzen valtiaat", Holby Cityn sairaala sekä Rimakauhua ja rakkautta. Näiden lisäksi televisiossa lähti pyörimään brittiläinen vakoojatrilleri Killing Eve. Hyvin usein nämä eurooppalaiset sarjat tunnutaan esittävän juurikin valtiollisessa omistuksessa olevan Ylen kanavilla, mikä ei sinänsä liene sattumaa.

Etsiväpari Shakespeare & Hathaway on edennyt nyt jo kolmannelle kaudelleen. Ohjelmassa kaksikko Frank Hathaway ja Luella "Lu" Shakespeare pyörittää yksityisetsivätoimistoa Stratford-upon-Avonissa, Englannissa.

Kymmenosainen kolmas kausi sarjasta esitettiin kotimaassaan Isossa-Britanniassakin aivan vasta – nimittäin helmikuussa. Neljättä kautta sitäkin on lupailtu jo seuraavalle vuodelle.

Kepeä arja on ollut etenkin katsojien makuun, mutta myös kriitikoilta on tullut sille vastakaikua. IMDB:ssä Shakespeare & Hathawayn keskiarvona on 7,5, joskin sarjojen arvostelu kyseisessä palvelussa tuntuu ainakin Pulun mielestä hieman höhlältä.

Sarjan kolmas kausi esitetään totutusti Yle TV1 -kanavalla. Kausi alkaa torstaina kello 17.10 ja uusia jaksoja esitetään arkipäivisin aina samaan lähetysaikaan, kun taas edellisen päivän uusinta on luvassa aina kello 12.30. Kausi toisin sanottuna tulee kokonaisuudessaan televisiosta kahden arkiviikon aikana.

Julkaistu 30.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot