Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana!

Jasmine Tukiainen perusti yrityksen koronan koettelemaan Ruotsiin.

Tosi-tv-kaunotar Jasmine Tukiainen on viettänyt koronaepidemian ajan kotimaassaan Ruotsissa. Hän sanoo, ettei korona ole koetellut pahiten. 

-Ottaen huomion muihin maihin nähden, niin aika hyvin. Täällä korona on vaikuttanut ihan hirveästi niin, että ihmisiltä lähtee työ alta. Yrittäjät menee konkurssiin ja työnhakijoita ja velkaantuneita ei olla varmaan ikinä nähty näin monta yhtä aikaa.

Jasmine näkee tilanteen kuitenkin parempana kuin muissa maissa.

-Tilanne on parempi kun muissa maissa. Täällä ihmiset nauttii kesästä, mutta turvavälein. Moni kylläkin mun omasta mielestä ei ole kunnioittanut koronaa tarpeeksi, vaan kyllä se täällä leviää kun ihmiset on vähän välinpitämättömiä.

Jasmine ei halua verrata Suomen tilannetta Ruotsiin sen tarkemmin.

-Tilanne on ilmeisesti pahempi kuin Suomessa. Tästä en osaa avautua, koska olen vain seurannut uutisia Ruotsin näkökulmasta ja täällä luulen, että suurin osa luulee, että Ruotsi toiminut oikein eri päätöksissä muihin verrattuna taloudenkin ja yritysten kannalta.

Aika näyttää Jasminen mielestä miten tilanne kehittyy.

-Tämä jää nähtäväksi varmaan, että kuka toiminut paremmin kun toinen. Suomi on pieni maa, joten uskon, että siellä on helpompi toimia kun täällä.

Jasmine on yrittäjä, joten korona vaikutti hänen töihinsä.
-Vaikutti kyllä. Suurin osa mun ystävistä on yrittäjiä ja kaikilla ollut tosi rankka kausi eri syistä. Joko asiakkaista pula tai esimerkiksi, kun rajat kun suljettiin, niin mun myynti, joka on 90 prosenttisesti Suomeen ei kulkenut hetkeen ollenkaan. Jne.

Jasmine keksikin uuden ratkaisun tilanteeseensa.

-Joten tässä on ollut pakko keksiä muita töitä ja olen ollut hoito-alalla. Olen hoitanut ja auttanut vanhuksia lähihoitajana koronan aikaan. Samalla perustin uuden yrityksen joka myy ”medical supplies”. En tiedä suomeksi, mutta medicaalisia suojatuotteita esimerkiksi sairaaloihin ja vanhainkoteihin Ruotsissa. Tämä yritys tulee toimimaan myös jatkossa, sillä mun asiakkaat on ollut niin iloisia ja kiitollisia että tilaa multa myös jatkossa.

Onko Jasminella suunnitteilla uusia tosi-tv-sarjoja?
-No olis, jos mut niihin kutsuttais!! Haha. Haluisin Selviytyjiin tai Robinsoniin tai johonkin haastavaan kivaan formaattiin.

Jasmine on väleissä sisarensa Johanna Tukiaisen kanssa ja hän oli järjestämässä Johanna tulevan vauvan sukupuolenjulkistusjuhlia. 

-Aika jännittävää tulla tädiksi. Vauvvassa on iso homma, mun suurimmalla osalla ystävistä on lapsia. Mutta lapset on elämän suola eikös, joten uskon että lapsi mullistaa koko elämän parempaan.

Julkaistu 04.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot