Jatkoa pian saava kaikkien aikojen toimintaelokuva tulee taas – pääosissa hauskalla tukkamuodilla varustettu Mel Gibson sekä Danny Glover

Ensimmäinen Tappava ase (Lethal Weapon) on jo 33 vuotta vanha elokuva.

80-luku oli kenties yksi legendaarisimmista vuosikymmenistä. Ainakin Pulun mielestä. Kampaukset ja muoti olivat tuolloin ihan eri mallia kuin mitä nyt, ja musiikkimaailmassakin sattui ja tapahtui. Kuin hieno nainen, Pulu ei tietenkään koskaan paljastaisi ikäänsä, mutta olihan tuo nyt nostalgista aikaa!

Myös Mel Gibsonin ja Danny Gloverin suosittu toimintaelokuvasarja sai alkunsa kasarilla tarkemmin vielä vuonna 1987. Sittemmin elokuva on saanut peräti kolme jatko-osaa vuosina 1989, 1992 ja 1998. Vuoden 2020 tammikuussa puolestaan paljastettiin, että Tappava ase 5 on vihdoin ja viimein aktiivisessa kehityksessä. Sekä Gibson ja Glover että kaikki aiemmatkin elokuvat ohjannut Richard Donner ovat virallisten tietojen mukaan tekemässä paluun!

Ensimmäisen Tappavan aseen juonessa kaksi poliisia – sotaveteraani sekä eläkettä odottava perheenisä – jahtaavat vaarallista huumepomoa. Elokuva esitetään Subilla perjantaina 21.00 ja seuraavan kerran tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 01.15.

Julkaistu 27.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot