Jo pitkään mainostettu uusi visailuohjelma alkaa viimein Suomessa – pääpotissa 30 000 euroa, juontajana Ellen Jokikunnas

Mental Samurai on viimein täällä!

Vastikään Iltapulu uutisoi MTV3:lla alkavasta Masked Singeristä, joka on itsessäänkin melkoinen uusi spektaakkeli. Nyt kuitenkin töllössä alkaa viimein pyöriä Nelosen pitkään mainostettu Mental Samurai, joka sekin on varsin omanlaisensa viihdeohjelma.

Mental Samurai on visailuohjelma, jossa osallistujilta kysytään tietokilpailukysymyksiä, joihin tulisi vastata parhaan osaamisensa mukaan. Jujuna on, että samanaikaisesti pitäisi istua todella erikoisen kyhäelmän sisällä ja kestää melkoisia häiriötekijöitä.

Englanninkielentaitoiset voivat tsekata pientä esimakua seuraavasta USA-version trailerista: 

FOX on pyörittänyt suosittua game show'ta Yhdysvalloissa vasta vuoden verran, joten liian kauan ei onneksi tätä formaattia tarvinnut odottaa Suomeen!

Mental Samurain kotimaisen version tunnin mittaiset jaksot pyörivät Nelosella lauantaisin kello 21.00.

Julkaistu 22.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot