Joko otit hyytävän kotimaisen rikossarjan haltuun? Tänään pääset vielä näkemään ensimmäisen jakson uusintana

Arman ja Suomen rikosmysteerit -sarja on edennyt jo kolmannelle kaudelleen.

Rikosdokumenteissa on jotain kummallisen kiehtovaa. Niiden viehätysvoimaa on vietävän vaikea selittää, mutta jostain syystä ne vetoavat massoihin kaikesta karmeudestaan huolimatta. Tähän kiinnostukseen on iskenyt kyntensä myös Arman Alizad, tuo suomalaisten suosikkidokumenttimies!

Arman ja Suomen rikosmysteerit -dokumenttisarjassa käsitelleen rikoksia sekä kaukaa historiasta että vähän lähempääkin. Kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa luodaan katsaus toissa vuonna otsikoissa pyörineen sarjakuristajan tapaukseen. Tämän jakson näet Neloselta vielä tiistaina kello 22.05.

Keskiviikkona tuleekin sitten jo uutta jaksoa ulos kello 21.00. Silloin tutkitaan suurennuslasilla vuonna 2000 järkyttänyttä tanssijatytön kuolemaa.

 

Julkaistu 14.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot