Jokos on uusi Tuntsikka katsottu? – Aku Louhimiehen versio taas torstaina televisiossa

Tuntematon sotilas esitetään TV2:lla kello 21.25 torstaina.

Aku Louhimiehen maine ryvettyi jonkin verran kaksi vuotta sitten maaliskuussa 2018, kun kahdeksan suomalaista naisnäyttelijää astuivat esiin ja kertoivat hittiohjaajan kyseenalaisista ohjausmetodeista. Siitä ei silti pääse mihinkään, että kuulapää on ohjannut elämässään varsin monta loistavaa leffaa!

Etenkin vuoden 2017 Tuntematon sotilas jää taatusti suomalaiseen elokuvahistoriaan järjestyksessään kolmantena Väinö Linnan romaaniin perustuvana filmatisointina.

Elokuva esitetään koko kolmen tunnin komeudessaan YLE2:ssa torstaina kello 21.25 alkaen.

Julkaistu 30.01.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!