Joulu on taas, joulu on taas – tai sitten ei, mutta Bob Thorntonin jouluelokuva tulee silti taas!

Paha Pukki (Bad Santa) on joulukomedia vuodelta 2003.

Moni saattaisi helposti ajatella, että eihän mitään jouluelokuvia pidä katsoa televisiosta maaliskuussa. Emme ole tästä suoranaisesti eri mieltä, vaikka eihän ajankohta elokuvaa pahenna, jos ei elokuva ajankohta!. Ja näitä eristymisen aikoja ei kieltämättä yksikään leffa pahemmiksi tee!

Paha pukki -elokuvan on ohjannut amerikkalainen Terry Zwigoff ja käsikirjoittanut kaksikko Glen Ficarra ja John Requa. Joukkion nimet tuskin soittavat suomalaisten kelloja, mutta näyttelijäpuolelta löytyykin sitten edes vähän enemmän kosketuspintaa. Elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Angelina Jolien ex-mies Billy Bob Thornton sekä Bernie Mac ja Lauren Graham. Mikään varsinainen lasten leffa ei suinkaan ole kyseessä, sillä huumori Pahassa pukissa on nimeen sopivan mustaa ja ikärajakin seisoo peräti 16 vuodessa.

Paha pukki sai kriitikoilta – sekä Iltapulun sivuilla elokuvaa kommentoivilta – aikanaan kohtuullisen hyvän vastaanoton. Juonessa viinaan menevä linnakundi palkkautuu joulupukiksi tavarataloon takomaan rahaa.

Elokuva nähdään Subilla tiistaina kello 21.00. Edellinen esitys nähtiin sopivammin kaksi päivää ennen jouluaattoa 2019.

Julkaistu 24.03.2020

Uusimmat

Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa! Onko Euroviisujen peruminen koronaviruksen takia pettymys? – Nyt olisi tarjolla kahdenlaista salvaa haavoihin! Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen vuoden 1967 romanttinen komedia – pääosissa Jane Fonda ja Robert Redford

Videot

Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa! Onko Euroviisujen peruminen koronaviruksen takia pettymys? – Nyt olisi tarjolla kahdenlaista salvaa haavoihin! Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen vuoden 1967 romanttinen komedia – pääosissa Jane Fonda ja Robert Redford Jim Carrey tulee taas – veikeä veijari tähdittää vuoden 2000 romanttista komediaa Renée Zellwegerin kanssa