Julkkis-juristi Heikki Lampela julkaisi ensimmäisen Instagram-päivityksen - Katso millaisen!

Heikki Lampela löysi myös uuden uran.

Asianajaja Heikki Lampela viihtyi vielä muutama vuosi sitten tiiviisti julkisuudessa. Huippujuristi hoiti monia korkean profiilin oikeusjuttuja.

Suhde Hanna Kärpäseen vei Heikin myös ikävämpiin otsikoihin. Parin yhteenottoja käsiteltiin käräjäoikeudessa asti. Tilanne kärjistyi siihen, että asianajajaliitto erotti Heikin jäsenyydestään. Sen jälkeen mies vetäytyi julkisuudesta.

Nyt Heikki on laittanut elämänsä uusiksi. Hän julkaisi Instagramissa ensimmäisen päivityksensä. Mies on selkeästi hyvinvoivan näköinen.

Päivityksessään Heikki kirjoittaa seuraavaa: "Kun ahkerasti lenkkeilee ja muutoinkin noudattaa terveellisiä elintapoja niin ihminen näyttää tältä."

Nykyisin Heikki toimii kiinteistöalalla. Hänellä on myös ollut rakennusalan yritys. Hänet muistetaan lisäksi Tavallista elämää -realitysarjasta.

Heikin postauksen näette tästä.

Kuva: Kuvakaappaus Heikki Lampelan Instagram-sivuilta.

Julkaistu 07.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot