Junioreille – ja miksei isommillekin – taas laatupätkää tiedossa – veikeä animaatio vuodelta 2012!

Saapasjalkakissa (Puss in Boots) on Dreamworksin valmistama animaatioelokuva.

Lasten ja nuorten 3D-elokuvissa on pitkään ollut kaksi elokuvastudiota ylitse muiden. Nämä ovat tietenkin Disneyn Pixar sekä Dreamworks Pictures. Ainakaan Pulu ei aikanaan nuoruudessaan kovin helposti osannut edes erottaa näitä kilpakumppaneita tosistaan. Dreamworksin tuttuja elokuvia olivat esimerkiksi Antz – Muurahaizet vuodelta 1998, Kananlento vuodelta 2000 sekä useat Shrek- Madagascar- ja Kung Fu Panda -elokuvat.

Saapasjalkakissa on tietystikin pitkäaikainen satuklassikko, ja Dreamworksinkin töissä hahmoa on päästy näkemään aiemmin jo suosituissa Shrek-elokuvissa. Tässä kohtaa onkin pakko jakaa yksi aivan uskomattoman kaunis musiikkipätkä ensimmäisestä Shrekistä. Ihan vain koska se on niin mahtava.

Saapasjalkakissa-elokuvassa sankarikatti saa kuulla, kuinka rikoskaksikolla Taavilla ja Annilla on hallussaan taikapapuja. Niinpä Saapasjalkakissa ottaa ystävänsä Tyyris Aleksanteri Tyllerön ja Kitty Pehmotassun mukaansa hakemaan papuja itselleen.

Tarjolla on nyt elokuvan suomeksi dubattu versio, jossa ääninä kuullaan muun muassa Heikki Sankaria, Petra Karjalaista ja Antti Luusuaniemeä. Englanninkielisessä versiossa puolestaan olisivat näytelleet kuuluisasti tähdet Antonio Banderas ja Salma Hayek.

Saapasjalkakissa esitetään Nelosella sunnuntaina kello 18.00 sekä vielä ensi viikon lauantaina kello 15.55.

Julkaistu 06.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot