Kaikki me olemme taas vuoden vanhempia – ja kuumottava komedia eräänlaisesta neljänkympin kriisistä tulee taas

40 v. ja neitsyt nähdään televisiossa taas ensimmäistä kertaa vuoteen.

Neitsyys on asia, josta jotkut pyrkivät vimmalla eroon ja toiset taas haluavat säilyttää viimeiseen asti – tai vähintäänkin papin aameneen. Vuoden 2005 vuoden komediaelokuvassa seurataan yhdysvaltalaisen Andyn elämää. Hepulla on kaikki mitä mies voi vain haluta: oma asunto, työpaikka ja toimintahahmokokoelma. Neitsyys kuitenkin vielä painaa, ja kaverit tahtovat auttaa kamuaan siitä eroon ihastuksen kanssa.

Elokuvan on ohjannut Judd Apatow. Pääosissa nähdään Catherine Keener, Paul Rud, Seth Rogen ja Steve Carell.

Elokuva nähdään TV5:llä esimerkiksi tiistaina 21.00. Katso kaikki tulevat esitykset tästä.

Julkaistu 04.02.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!