Kaksi lähes samannimistä sarjaa alkaa lähes samaan aikaan Foxilla – molemmat ovat suosittuja sitcomeja, mutta eivät liity toisiinsa millään tapaa!

Siinäpä on otsikossa pureskelemista. Lauantaina käynnistyvät joka tapauksessa sarjat Bless the Harts sekä Bless This Mess.

Sitcomeista puhutaan paljon, mutta kuinkakohan moni oikeasti tietää, mitä sitcom oikein tarkoittaa? Nimitys on lyhennys sanoista "situational comedy" ja tarkoittaa siis komedioita, joissa hahmot pysyvät koko ajan samana, mutta tilanteet ympärillä muuttuvat. Seinfeld ja Frendit ovat tästä genrestä hyviä esimerkkejä, kun taas erilaiset sketsisarjat edustavat komedian toista ääripäätä.

Foxilla alkavat Bless the Harts ja Bless This Mess ovat molemmat sitcomeja. Ensin mainittu on etäisesti hieman Family Guylta näyttävä animaatio, jossa seurataan köyhän Hartin-perheen elämää. Sarjan on luonut muun muassa Saturday Night Livesta tuttu Emily Spivey.

Bless This Mess puolestaan on yhdellä kameralla kuvattu sitcom käsikirjoittajien Lake Bellin ja Elizabeth Meriwetherin kynistä. Tässä sarjassa seurataan New Yorkista kotoisin olevaa nuortaparia, joka muuttaa maatilalle Nebraskaan.

Molempien sarjojen ensimmäiset kaudet esitettiin Yhdysvalloissa viime vuonna. Foxilla jaksoja nähdään lauantaisin kello 16.00–17.00. Kyseiseen tunnin aikablokkiin mahtuu siis uudet jaksot molemmista sarjoista.

Julkaistu 09.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot