Kannabiksen asema Suomessa puhuttaa – mutta nyt on luvassa rikosdraamaelokuva kahdesta menestyksekkäästä marihuananviljelijästä

Raakalaiset (Savages) on Oliver Stonen ohjaama vuoden 2012 elokuva.

Kannabiksen laillisuudesta on vuosien varrella käyty paljon vääntöä niin Suomessa kuin maailmallakin. Kanada esimerkiksi laillista pilvenäkin tunnetun kasvin viihdekäytön vuonna 2018.

Keskiviikkona kello 21.00 TV5:llä esitettävä Raakalaiset sivuaa teemaa vain löyhästi, mutta elokuvassa Chon (Taylor Kitsch) ja Ben (Aaron Taylor-Johnson) ovat kalifornialaisia mariahuanoviljelijöitä, jotka päätyvät meksikolaisen huumekartellin tutkalle. Elokuvassa näyttelevät myös muun muassa John Travolta ja Salma Hayek.

Jännittävän trailerin näet tästä:

Julkaistu 19.02.2020

Uusimmat

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri!

Videot

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa