Katettuna nyt korkealaatuista supersankarielokuvaa vuodelta 2016 – IMDB-arvosana huima 7,8

Captain America: Civil War on Anthony ja Joe Russon ohjaama elokuva Kapteeni Amerikasta.

Supersankarielokuvat maistuvat nykyihmiselle yhtä hyvin kuin popcornit elokuvateatterikävijöille. Niin Batman kuin useat Marvelin sankaritkin ovat viime vuosina olleet isosti tapetilla.

Aivan valtavaan suosioon on ponnahtanut myös Captain America, josta on tehty ennen nyt nähtävää elokuvaa jo kaksi aiempaakin osaa: Captain America: The First Avenger vuonna 2011 sekä Captain America: The Return of the First Avenger vuonna 2014.

Tämänkertaisessa toimintaspektaakkelissa Kapteeni Amerikka (Chris Evans) ja Tony Stark (Robert Downey Jr.) ajautuvat erilaisten sattumusten kautta vastakkaisille puolille taistelemaan toisiaan vastaan. Myös karismaattinen Scarlett Johansson tekee roolin elokuvassa Mustana Leskenä.

Captain America: Civil War upposi yleisöönsä kuin häkä, sillä kriitikot söivät Russojen käsistä ja yleisökin täytti teatterit täpötäysiksi. Kyseessä oli vuoden 2016 eniten rahaa tuottanut elokuva, joka onnistui keräämään lipputuloja kassaan peräti 1,1 miljardin dollarin arvosta. Kyllä kannatti!

Captain America: Civil War nähdään Nelosella sunnuntaina kello 21.00.

 

Julkaistu 13.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot