Kike Elomaa Iltapululle: Näin tein tv-sarjani itse!

Ritva

Kansanedustaja Ritva "Kike" Elomaan Kiken kanssa kuntoon -hyvinvointiohjelma osoittautui Alfa TV:n ohjelmistossa menestykseksi.

Se on pyörinyt jo uusintana kevään aikana ja lisääkin jaksoja on pyydetty Kikeltä,

Sarja on suomalaiseksi sarjaksi poikkeuksellinen. Kike on nimittäin sen itse käsikirjoittanut, sen lisäksi että itse esiintyy sen päähenkilönä. Vaatteensakin Kike on valinnut itse ohjelmaansa.

Mistä idea sarjaan, Kike?

-Monta vuotta jankutin Ylelle, että tehkää vaikka aamutv:n kylkeen sellainen rautalankimalli jumpasta. Sellaista ei koskaan tullut. Sitten Alfa TV:ltä otettiin minuun yhteyttä viime kesällä, että voisinko heille useamman jakson jumppajutun, Kike kertoo.

Kike miettiin asiaa kesän yli ja suostui ajatukseen. Idea laajentui hyvinvointisarjaksi, jolloin mukaan kuuluu myös oikea ravinto.

Kike ei halua tehdä muita töitä silloin kun eduskunnassa on istuntokausi käynnissä, joten jaksot kuvattiin viime joululomalla.

-Halusin tehdä liikuntavinkeistä mahdollisimman yksinkertaiset, että ne sopivat huonokuntoiselle sohvaperunallekin. Koko ohjelma on minun näköiseni. Tein sen alusta loppuun asti itse. Ruokavaliovinkitkin tulevat minulta itseltäni.

Kiken ohjelma on kotikutoinen suomalaiseksikin sarjaksi.

-Mitään ei otettu uusiksi, jos joku meni vähän pieleen. Katsojat ovat tykänneet tästä kotikutoisuudesta. Minä haluan tuoda ihmisille innostusta ja tsemppiä liikuntaan.

Uusia jaksojakin on Kikeltä pyydetty, mutta Kike miettii vielä jatkoa sarjalleen, koska ei halua kansanedustajan työnsä kärsivän kuvauksista.

Eduskuntatyössäkään Kikelle ei tule tylsää. Sen verran tapahtumarikasta meno on ollut viime aikoina.

Kuva: Kiken kotisivut

Julkaistu 09.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot