Koreasta lähtöisin oleva hullu reality-sensaatio saapuu Suomeen – lapsenmielinen sekoilu on valloittanut aiemmin jo esimerkiksi Britannian ja Yhdysvallat!

Kreisi Masked Singer saapuu MTV3:n myötä Suomeen 15. maaliskuuta.

MTV3 on luvannut tuoda Suomeen järjettömän maineen saavuttaneen Masked Singer -formaatin, joka lähti liikkeelle viisi vuotta sitten Koreasta. Näin netin aikakaudella konsepti tuntuu uskomattomalta: julkisuuden henkilöitä puetaan hullunkurisiin valeasuihin ja laitetaan esittämään lauluja yleisölle. Vähitellen kauden edetessä yleisö ja julkkispanelistit arvaavat, kuka minkäkin asun alle kätkeytyy.

Masked Singer perustuu paitsi hullunkurisiin viihdenumeroihin ja laadukkaisiin lauluesityksiin (kaikkia julkkiksia mentoroivat laulunopettajat), myös yllättymiseen ja ihmettelyyn. Asun alla voi periaatteessa olla kuka tahansa – muusikko, poliitikko, näyttelijä, kirjailija, urheilija tai vaikkapa uutistenlukija. Ohjelman osallistujilta kysytään heittäytymiskykyä ja salailutaitoa, sillä henkilöllisyys ei saisi paljastua ennakkoon.

Ei ole tavallaan vaikea ymmärtää, miksi ohjelma on valloittanut esimerkiksi Yhdysvallat niin totaalisesti. Siellä kun on porukkaa niin paljon, että äänen perusteella voi olla vaikea suoraan yhdistää, kuka maskin alla on. Jos Suomessa lavalle marssitetaan kuitenkin Janne Kataja tai joku muu tavanomainen tv:stä tuttu, luulisi arvausten osuvan maaliinsa paljon helpommin. Toisaalta kukapa meistä tietää, miltä vaikkapa Kiira Korpi kuulostaisi laulajana?

On jännä nähdä, miten MTV3 Masked Singerin hoitaa. Jokusen silmäparin avausjakso kuitenkin varmasti maaliskuussa kerää!

Julkaistu 11.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot