Kotimaisen television parhaat palkitaan taas – Kultainen Venla -gaala suorana televisiosta perjantaina

Kultainen Venla -palkintoja on jaettu kotimaisille tv-ohjelmille ja -persoonille vuodesta 2010 lähtien.

Kun vuosi vaihtui, täyttyi some kommenteista, joissa muisteltiin paitsi vuotta 2019, myös koko 2000-luvun ensimmäistä vuosikymmentä. Reflektion aika ei kuitenkaan vielä ole ohi, sillä viime vuotta ruoditaan myöhemmin vielä niin Oscar-gaalassa kuin Kultainen Venla -gaalassakin.

Nelosella kello 20.00 käynnistyvässä suorassa lähetyksessä ruoditaan viime vuoden parhaita suomalaisia televisio-ohjelmia ja niiden tekijöitä. Pysteistä kisataan muun muassa seuraavissa sarjoissa: Draamsarja, Game Show, Keskusteluohjelma, Kilpailureality, Komediasarja, Musiikkiviihde, Viihdeohjelma ja Paras ohjelma.

Kokonaisen listan näet täältä

Pulun mielestä palkintoja tuntuisi itse asiassa olevan jaossa niin monta, että jokainen varmasti saa jotakin!

Julkaistu 17.01.2020

Uusimmat

Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri!

Videot

Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä? Litratolkulla Hollywood-kermaa sisältävä vuoden 1992 elokuva nyt televisiossa – mukana muiden muassa Whoopi Goldberg Tässä astetta harvinaislaatuisempi parivaljakko: herrat Schwarzenegger ja DeVito samassa vuoden 1988 pätkässä! Salkkaritähti Irina Vartia Iltapululle: Vierailin Marilynin haudalla ja itkin! TV-ensi-iltaa luvassa! – Torstaina ja lauantaina nähdään Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa brittiläinen vuoden 2015 komediatrilleri! Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä!