Kotimaista vuoden 2013 elokuvaa tarjolla – päärooleissa Sampo Sarkola, Krista Kosonen, Tommi Korpela ja Hannu-Pekka Björkman

Kaikella rakkaudella on Matti Ijäksen ohjaama draamaelokuva.

Suomalaiset elokuvat ovat jo kauan aikaa tuntuneet kirvoittavan kotimaisista kriitikoista myönteisiä arvioita. Pulunkin mielestä olisi oikeudenmukaista sanoa, että suomalaisen elokuvan taso on suhteellisen korkea. Vaikka suurin osa täällä tehdyistä leffoista ei olisikaan mitään muistiinpainuvia eepoksia, ovat suorastaan huonot tapaukset kiitettävän harvassa. Suomalaiset elokuva-alan ihmiset tuntuisivat siis olevan tasavahvoja suorittajia.

Kaikella rakkaudella on vuoden 2013 elokuva, joka kertoo tarinan Ansasta (Krista Kosonen), johon kolme miestä rakastuu. Pääroolissa nähdään teatterissakin paljon näytellyt Sampo Sarkola, jonka näyttelemä postikorttivalokuvaaja rakastuu Ansaan valokuvausretkellään. Järjen ja harkinnan sijasta Ansa kuitenkin antaa sattuman, oikun ja tunteiden kuljettaa itseään.

Kuvasto Kaikella rakkaudella -elokuvassa on komeaa. Tarina sijoittuu esimerkiksi Lappiin ja Jäämeren maisemiin. Elokuvaa on kuvattu Savukoskella, Enontekiöllä, Pelkosennimellä, Helsingissä sekä Pohjois-Norjassa.

Kaikella rakkaudella esitetään Yle TV2:lla keskiviikkona kello 21.00. Uusinta puolestaan on luvassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 0.05 alkaen. Elokuvan arvosana IMBD:ssä on 6,0.

Julkaistu 13.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot