Laulajalupauksien etsintä käynnistyy taas televisiossa – mukana tällä kertaa viisi tuomaria

Voice of Finland on edennyt jo 9. kaudelleen.

Voice of Finland on viihdeohjelma, jossa yritetään löytää uutta suomalaista huipputalenttia. Hassua kyllä voittajia on saatu jo kahdeksan kappaletta, mutta kestävään radiosoittoon ei ole päätynyt yksikään joko markkinoinnin vähyyden tai muiden syiden takia.

Vaikka Voice of Finland ei oikein tuntuisikaan toimivan kovinkaan kummoisena ponnahduslautana uusille tähdille, on formaatti kiistatta kiehtova katseltava. Mukana olevien laulajien tasokin kun on käynyt suodattimen läpi jo kertaalleen, joten aivan luokattomia laulajia ei televisioon edes pääse.

Voice of Finlandin 9. kauden jaksot nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20.00 alkaen. Tuomareita on tällä kertaa viisi kappaletta, sillä Apulanta Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki jakavat saman paikan. Muina tuomareina nähdään Anna Puu, Red Rama ja Juha Tapio.

Julkaistu 31.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot