Legendaarisesta Myytinmurtajat-sarjasta tuttu kasvo samanhenkisessä mutta täysin uudessa sarjassa – alettiin esittää Yhdysvalloissakin vasta viime kesänä

Savage Builds on eräänlainen spinoff-sarja Myytinmurtajille.

Myytinmurtajat oli maailman mittakaavassa melko poikkeuksellinen sarja. Ohjelma otti joka jaksossa käsittelyyn kaikenlaisia tieteellisiä uskomuksia ja myyttejä ja pyrki selvittämään niiden todenperäisyyttä. Koko perheelle soveltuva hassuttelu yhdisti tyylikkäästi tieteelliset kokeet ja viihdyttävän meiningin.

Vuoden 2019 kesäkuussa Yhdysvalloissa alkoi pyöriä Science Channel -nimisellä tiedekanavalla uusi Savage Builds -niminen sarja. Siinä toinen Myytinmurtajien vakiokasvoista, 52-vuotias Adam Savage, esittelee usein varsin absurdeja ja hullunkurisiakin rakennushankkeita. Esimerkiksi ensimmäisessä jaksossa Savage lyöttäytyy yhteen Gravity Industries -nimisen yrityksen perustajan Richard Browningin ja tämän 3D-printtaajaeksperttien kanssa. Yhdessä joukko pyrkii printtaamaan titaanista aidon ihmiskokoisen Ironman-supersankarin haarniskan. Ja totta kai tavoitteena on vieläpä laittaa puku lentämään!

Kuten saatatkin jo tietää, IMDB:ssä voi elokuvien lisäksi antaa arvosanoja myös tv-sarjoille. Savage Builds on toistaiseksi kerännyt 246 arviota ja mukavan 8,2 pisteen keskiarvon.

Savage Buildsia esittää Suomessa Kutonen. Uudet tunnin mittaiset jaksot nähdään lauantaisin kello 18.00.

Julkaistu 28.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot