Legendaaristen rantaleijonien leffa pärähtää televisioon – vartaloitaan pääsevät esittelemään esimerkiksi Dwayne Johnson ja Zac Efron

Vuoden 2017 Baywatch-elokuva nähdään nyt Nelosella.

Ah, Baywatch... Tuo sarja, joka ratsasti häpeilemättä seksillä ensimmäistä kertaa jo vuonna 1989. Starttinsa ohjelma sai tuolloin NBC:llä, mutta se ei alun perin kestänyt television aalloilla kuin yhden kauden verran. Vuonna 1991 oli kuitenkin uuden yrityksen vuoro niin sanotun syndikoinnin ansiosta. Syndikoinnilla tarkoitetaan tapaa, jolla sarjoja saatetaan esimerkiksi Yhdysvalloissa esittää useilla televisioasemilla vain yhden ison verkon sijasta. Tämän menettelyn myötä Baywatchia tuli siis toisin sanottuna useasta tuutista, ja se nousikin vähitellen jopa koko maailman katsotuimmaksi televisiosarjaksi.

David Hasselhoff ja Pamela Anderson olivat kaksi sarjan varmastikin eniten mainetta niittänyttä tähteä. Molemmat piipahtivat myös vuonna 2017 tehdyssä samannimisessä toimintakomediaelokuvassa, joka esitetään nyt televisiossa. Tällä kertaa Hasselhoffin vanhassa roolissa Mitch Buchannonina tosin nähdään WWE:n showpainikehistäkin tunnettu Dwayne "The Rock" Johnsson. Uuden ajan Mitch ei oikein meinaa tulla toimeen lahden uuden kyvyn (Zac Efron) kanssa. Lisäksi harmina ovat lahdella tapahtuva huumekauppa ja murhat.

Baywatch-elokuvan on ohjannut Seth Gordon. Se esitetään Nelosella sunnuntaina kello 21.00 sekä seuraavana perjantaina kello 23.00.

Julkaistu 03.05.2020

Uusimmat

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi!

Videot

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!