Leslie Nielsen naurattaa jälleen 80–90-luvun taitteen klassikoissa – koko trilogia esitetään taas televisiossa!

Nelonen esittää kanavallaan koko hulvattoman Mies ja alaston ase -trilogian.

Ah, Mies ja alaston ase... Pulu muistaa nauraneensa katketakseen Komisario Frank Drebinin kommelluksille ollessaan nuori, ja nyt siihen tarjoutuu hyvä mahdollisuus myös kotioloissa istuvalle nuoremmalle polvelle. Ja miksei vanhemmallekin – onhan komedia meidän kaikkien juttu!

Mies ja alaston ase -elokuvasarjan juuret ovat aika syvällä. Leffat nimittäin perustuvat vanhaan vuoden 1982 "Hei, me pamputetaan" -nimiseen sarjaan, joka puolestaan parodioi vuosina 1957–1960 esitettyä amerikkalaissarjaa M Squadia. Iloksemme voimme kuitenkin todeta, ettei näitä monimutkaisia kytköksiä tarvitse tietää tai tuntea voidakseen nauttia Lesnie Nielsenin, Priscilla Presleyn ja muiden veikeiden hahmojen hassuista edesottamuksista. Huh!

Koko kolmen elokuvan sarja esitetään Nelosella viikon sisään. Ensimmäinen osa on luvassa perjantaina kello 22.00 ja seuraava heti perään lauantaina 21.00. Kolmatta elokuvaa saadaan puolestaan odottaa seuraavalle perjantaille (1. toukokuuta). Tuolloin esitysaika on 22.00.

Trilogian omintakeisesta huumorista kertoo sekin, miten sen eri osien nimet ovat kuin trollausta perinteisille jatko-osille. Ensimmäinen on nimeltään Mies ja alaston ase, toinen Mies ja alaston ase 2½ ja kolmas Mies ja alaston ase 33 1/3: Viimeinen solvaus.

Julkaistu 24.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot